Рівняни побачать Любов у 3D? [Відео]

11.10.2015

15 жовтня в український прокат виходить фільм «Любов 3D» (Love 3D, 2015) – тривимірна еротична мелодрама від французького режисера Гаспара Ное. Відверта стрічка про любовний трикутник отримала прокатне посвідчення від Державного агентства з питань кіно України, в якому заявлено максимальне обмеження за віком – фільм не зможуть подивитися глядачі молодше 21 років.

Як пише Артхаус Трафік, свій творчий задум Гаспар Ное вклав у репліку головного героя картини, початківця режисера: «Я хочу зняти фільм, який буде складатися з крові, сперми і сліз, адже з цього і складається життя». За словами Ное, він давно мріяв створити фільм про любовні стосунки молодої пари – максимально відвертий в психологічному та фізіологічному плані.

Незабаром після схвалення Держкіно стала відома прокатна доля «Любові 3D» і в Росії. Міністерство культури РФ відмовило еротичній драмі у видачі прокатного посвідчення, пояснивши своє рішення «численними сценами порнографічного характеру», які містить фільм. «Я не можу знайти слів, передавальних мої емоції після перегляду цього фільму», – заявив міністр культури РФ Володимир Мединський.

«Любов 3D» виходить на екрани українських кінотеатрів вже 15 жовтня. 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше цікавих фактів

Італійські кухарі спекли найбільший у світі торт [Фото]

Фермер знайшов на своїй земельній ділянці мамонта [Відео]

У Росії створили комікс про Надію Савченко [Фото]

Найсмачніші салати з різних країн світу [Відео]

У Луцьку встановлять бронзовий пам`ятник Кузьмі Скрябіну

, , , , , переглядів: 1 583

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *