Спогади українських зірок про свій перший день у школі

01.09.2015

У День знань першого вересня ледь не усі згадують свої шкільні роки, чисту випрасувану форму та перші дзвінки. От і деякі зірки вирішили показати себе малими та поділитися спогадами про ті далекі роки, пише ТаблоID.

“Моє перше вересня для мене запам`яталося таким: було дуже багато квітів, мама весь час посміхалася. А ще, мені потрібно було якось постаратися і не порвати білі колготки, які тоді були в дефіциті”, – згадує співачка і депутатка Злата Огнєвіч.

 

Злата Огнєвіч

 

Актриса Ольга Сумська зізналася, що алгебру та фізику знала поганенько, тому контрольні списувала в сусіда.

“Я страшенно боялася контрольних з фізики, хімії або алгебрі. Добре, що сусідом по парті був однокласник, який давав списувати і вирішував всі задачки. Таємно він був закоханий в мене, але про це я дізналася пізніше”, – розказала Ольга.

 

Ольга Сумська

 

Співачка Наталя Жижченко або Onuka зізналася, що ненавиділа перше вересня.

“Першого вересня 1992 я пішла в перший клас. Чекала цього моменту з нетерпінням і готувалася з особливим трепетом. Погода була дощова, як і більшість першого вересня подальших десяти років. Пам`ятаю, як посадили за одну парту з хлопчиком, що дуже сильно мене засмутило, бо хотіла сидіти з дівчинкою. Починаючи з наступного року, кожного першого вересня я боялася й ненавиділа цю дату”, – розповіла співачка Onuka.

 

Onuka

 

“Запам`яталося, як мама в поспіху зав`язувала мені банти… Пам`ятаю свої відчуття: хвилювання перед невідомим, багато нових вражень, нові знайомства”, – поділилася Джамала.

 

Джамала

 

За словами мами співачки Руслани, її донька дуже активно проводила літо у бабусі в карпатському селі.

“…Тому в школу Руслана завжди йшла з розбитими колінами і ліктями, змазаними зеленкою. Руслана дуже любила білі гольфи, які особливо виділяли її засмагу. Прийшовши в школу, Руслана порівнювала свій загар із засмагою своїх однокласниць. Травми порівнювати не доводилося, тому що в цьому Руслана завжди була першою”, – розказала Ніна Аркадіївна. 

 

Руслана

 

 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше інформації про зірок

Журналістку з Луцька не пустили на концерт пам`яті Кузьми

Відео з концерту пам`яті Скрябіна у Рівному

Відомого українського актора мобілізували в армію

Перші кастинги голлівудських акторів [Відео]

Розпочались зйомки серіалу про київську міліцію [Фото + Відео]

, , , , переглядів: 1 308

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *