Троянди – 60 гривень, гвоздики – 15. До 8 Березня ціни на квіти у Рівному зростають

07.03.2017

До жіночого свята 8 Березня журналісти вирішили дослідити ціни на квіти у Рівному. «Прицінювалися» у центральному переході, де квіти продають постійно.

Тюльпани тут пропонують від 20-35 гривень за одну квітку. А ще кілька днів тому, наприклад 4 березня, їх можна було купити за 14-18 гривень. Та починаючи з 7 березня, дешевше 25 гривень – не знайти. Це при тому, що оптова ціна за тюльпани з Нідерландів – 8,5 гривень при купівлі від 500 штук, а фермери продають по 5–7 гривень за квітку.

фото ілюстративне (jasmin.kiev.ua)

Читайте також: 8 Березня у Рівному: куди піти у цей день? (АФІША ЗАХОДІВ)

Максимальна ціна однієї троянди тут – 60 гривень, втім можна знайти за 30 і 40 гривень за штуку. А ось вартість квітки гвоздики майже не змінилися – 15 гривень.

Продавці зазначають, що хороший варіант – це квіткові композиції, адже вони можуть довше залишатися свіжими завдяки губці з водою, куди поміщають стебла. Ціни на різні квіткові композиції починаються від 100 гривень. На звичайному букеті зекономити теж не вийде, їхню вартість підняли втричі.

фото ілюстративне

Є ще варіанти. Якщо вийти з центрального переходу, то з різних сторін, мабуть не зовсім легально, можна побачити тимчасових продавців квітів. У них тюльпани від 18 гривень. Втім, вибір не дуже великий.

фото – ritm.tv

За матеріалами ritm.tv.

, , , , , переглядів: 2 807

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *