У кінотеатрах покажуть фільм з рівнянином у головній ролі [Фото + Відео]

03.11.2015

Нова стрічка режисера Валерія Ямбурського “Гетьман”, у якій зіграли відомі рівненські актори Станіслав Лозовський та Ніна Ніколаєва (Годунок), вийде в український прокат 29 жовтня. У Рівному фільм будуть показувати у Кінопалаці “Україна”.

Як відзначають автори, страчка буде присвячена у першу чергу приватному життю Хмельницького, а не його політичним і полководницьким діянням, про це повідомляє Еспресо.TV. Головну роль виконав Костянтин Лінартович.

Дія фільму розгортається починаючи з 1647 року і показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти, яке спровокував чигиринський підстароста Данило Чаплинський, котрий, за відсутності Богдана Хмельницького, здійснив напад на його хутір у Суботові, викрав його дружину Гелену Чаплинську та побив його сина Тимоша.



 

В історичний фільм про Богдана Хмельницького актор Рівненського обласного театру ляльок і Рівненського облмуздрамтеатру Станіслав Лозовський був запрошений на роль старшого гетьманського сина Тимоша. Це перша кіноробота театрального актора. Однак Станіславу Лозовському образ старшого сина Хмельницького дуже близький – він уже грав роль Тимоша у театральній виставі за повістю Ліни Костенко «Берестечко».

 

 

А рівненська актриса Ніна Ніколаєва (Годунок) зіграла у стрічці роль наложниці кримського хана Іслам-Гірея (актор Михайло Голубович).


 

 

 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше інформації про зірок

Лідер гурту Pink Floyd заспівав пісню, присвячену Майдану [Відео]

Рівнянка отримала титул “Віце Міс Україна – Всесвіт 2015” [Фото]

Співачка з Рівненщини заспівала для Лепса [Відео]

За учасницю “Міс Україна – Всесвіт” з Рівного можна проголосувати онлайн

Співак з Луцька виступив на російському ТБ [Відео]

, , , , , переглядів: 2 122

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *