У Львові з`явився автомат для продажу хробаків та опаришів [Відео]

03.09.2015

На одній із львівських автозаправок мережі «ОККО» встановили торговий автомат для цілодобового продажу риболовної наживки, в тому числі – і живих дощових черв’яків, і опаришів. Подібні автомати для рибалок вже існують в США та у Північній Європіі, але в Україні така послуга з`явилась вперше.

Хробакомат, який нещодавно з’явився у Львові, черв’яків видає порціями. Аби придбати одну коробочку, доведеться апарат «нагодувати» 15 гривнями. Цей апарат видає хробаків та опаришів, його створили спеціально для забудькуватих рибалок.

Ідея помістити їх у хробакомат виникла в Любомира, коли чоловік раптово зібрався на риболовлю і не знав, де придбати наживку, повідомляє Zaxid.net.

«Ідея виникла в тій ситуації, в які буває кожен рибалка: заїхотів поїхати на рибалку в неділю ввечері або в понеділок вранці і не встиг купити хробака. Відповідно, у Львові знайти червів – то проблема. Хіба треба їхати і домовлятися», – розповів власник хробакомату Любомир Панкевич.

 

 

У хробакоматі все під рукою: і наживка, і прикормка, і навіть дзвіночки.

За тиждень роботи у Любомира виручка лише 200 гривень. Втім відвідувачі заправки на хробакомат реагують позитивно.

Цей автомат призначений для тістечок, тому контрольований температурний режим. Тож черви тут охолоджені. Порція хробака і опариша в одну ціну. А от прикормка вже трохи дорожча.

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Більше приколів

Селфі у пластиковому пакеті – беґфі [Фото]

На Рівненщині продають пухнастих свинок [Фото]

У Запоріжжі відкрили пам`ятник Путіну з мертвим снігуром [Фото+Відео]

Сумочки з хліба – новий модний тренд [Фото]

Китаєць перефарбував частину гори по фен-шуй [Фото]

, , , , переглядів: 2 677

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *