Вже скоро у Рівному лунатиме «Solo Piano» Єгора Грушина

08.03.2017

18 березня Рівне вперше прийматиме Єгора Грушина з програмою «Solo Piano», в яку входять найкращі твори альбомів композитора, у великому залі Міського Будинку Культури. Ця програма є настільки актуальною, що відомий шведський лейбл «1631 Recordings» видав збірку творів композитора, під назвою «Solo Piano Works Vol.1».

Минулого року програма «Solo Piano» презентувалась в декількох містах і зібрала аншлаги. Поціновувачі неокласичної музики отримають нагоду пройнятись акустичним полотном музиканта-віртуоза, який проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю.

Читайте також: Концерти, вистави та мистецькі проекти: анонс заходів у Рівному на всю весну

Єгор Грушин – яскравий український композитор та піаніст. Стиль, в якому творить композитор – сучасна класика (modern classical), яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями та патернами, які наче й нові і водночас як забуті старі, заховані десь глибоко в нашій душі.

За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 200 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів, один з яких називається «Жива» і зовсім нещодавно демонструвався у багатьох кінотеатрах.

Минулої осені альбом «Once» було презентовано у 18 містах України. За версію інтернет-журналу «Comma» новий альбом композитора увійшов у топ-40 найкращих альбомів 2016 року. Загалом музику Єгора Грушина можна назвати саундтрековою, вона пульсує, ллється, плаче, усміхається, зітхає, перетікає, живе, звучить наче з космосу, інколи переживає особисті хвилювання персонажів, передає глибини людських образів, малює природу…

Читайте також: «Бумбокс» презентували відвертий кліп на нову пісню «Колишня» (ВІДЕО)

Якщо ви хочете провести цей вечір особливо, із близькими вам людьми, на концерті Єгора Грушина «Solo Piano» це можна буде зробити у затишній та інтимній атмосфері. Цей концерт адресований слухачам, які полюбляють тісний емоційний контакт камерних концертів та хочуть відпочити від буденності. На сцені вас чаруватиме мелодизм роялю, а атмосферу концерту підсилюватиме невимушена візуалізація. Також на вас очікують нові творчі сюрпризи.

Концерт відбудеться 18 березня у концертній залі Міського будинку культури, що у парку ім. Шевченка. Початок о 19 годині.

, , , , переглядів: 1 367

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *