З Новим роком, дорогі читачі!

01.01.2017

Вже обідня пора і, ймовірно, багато з вас вже прокинулися і шукають, що б таке холодненьке випити. А коли знаходять, сідають за комп’ютер чи беруть до рук мобільний. Тому, у перший день вже нового, 2017 року, в цей пообідній час, хочу привітати вас з прийдешнім Новим роком.

Рік 2016, з яким ми вчора попрощалися, був, погодьтеся, нелегким для всіх нас. Було по різному і все це відображалося у нашому інформаційному просторі. Часто, пишучи матеріали для цього молоденького сайту, я задумувалася про те, що ледь не кожна новина має якийсь негативний присмак. І це навіть при тому, що ми стараємося не публікувати сюди кримінал.

Пишучи чергову новину, я завжди подумки себе питала, а якими уявляють наше місто і область мешканці Києва чи Харкова, Дніпра чи Ужгорода. Бо, знаю, у нас є читачі й там. Бо наш рівненський інформаційний простір – це те, що відображує наше життя. А ще помітила, що хороші, позитивні новини, люди не читають. Ми звикли в усьому шукати «подвох», бруд і плітки. Бо це куди цікавіше.

У новому році хочеться побажати, щоб наш інформаційний простір став чистішим, яскравішим і позитивнішим. Бо всі ці новинні стрічки у безлічі інтернет-видань творимо ми з вами. Тож давайте творити щось прекрасне, щире і неповторне. Давайте творити добро, щоб саме воно потім відображалося у тих стрічках. Давайте любити ближніх і поважати один одного.

Щастя вам у Новому році, наші постійні і непостійні читачі! Натхнення творити хороші новини та здоров’я, щоб втілювати мрії. Нехай 2017 стане кращим, ніж попередній! Ми любимо і стараємося для вас, а ще прагнемо, щоб вас прибувало. 

З повагою,
головний редактор сайту Цікаві новини Рівного
Галина Струс

переглядів: 915

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *