З`явилась перша українська жуйка Бульба Гум [Фото]

06.11.2015

 

27 жовтня 2015 року у Львові відбулася презентація першої вітчизняної жувальної гумки “Бульба Гум”, виробленої у Харкові. Про це йдеться на Facebook-сторінці виробників жуйки.

Журналістам “РУМ – Цікаві новини” вдалося потримати у руках першу українську гумку “Бульба Гум”. Вітчизняна новинка доступна у двох смаках – “міцна м`ята” та “спокуслива полуниця”.

 

Пачка має вигляд блістерної упаковки на 10 подушечок, яка для зручності вкладена в додаткову картонну обгортку. В онлайн-магазині “Бульба Гум” жуйку можна купити за 8,99 грн.

Творці “Бульба Гум” зізнаються, що після окупації Криму і початку війни на Сході, українці стали більше звертати увагу на країну-виробника продукції, що купується.

“…жувальної гумки українського виробництва на полицях магазинів не було взагалі. Не маючи нічого, крім мрії і шаленого бажання втілити її в реальність, ми пройшли дуже довгий шлях від пошуку інвесторів і до того дня, коли нарешті змогли виробити нашу першу пачку української жувальної гумки “, – говорять харків`яни.


 

 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше цікавих фактів

9 незвичайних залізничних шляхів світу [Фото]

Кліпи зарубіжних виконавців, створені в Україні [Відео]

6 наймістичніших замків Західної України [Фото]

Як чоловіки реагують на п`яну жінку [Відео]

10 головних особливостей української кухні

 

переглядів: 4 028

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *