Як зробити домашні чипси

Збір коштів на потреби армії України
30.04.2022

Як зробити домашні чипси

Після того, як натрете картоплю, її треба промити в холодній воді. Якщо готуватимете в сковороді, то спеції додаються, коли чипси ще гарячі.

Картопляні чипси – класичний представник снеків. Попри калорійність, можна їх дозволити собі хоча б зрідка.

Зробити це можна в сковороді та в мікрохвильовці

Для мікрохвильовки картоплю потрібно натерти, завтовшки слайс має бути не більше міліметра-двох.

Промийте картоплю кілька разів до прозорості води, щоби позбутися крохмалю.

У глибоку тарілку викладіть майбутні чипси, додайте трохи олії та перемішайте.

Тепер потрібно викласти картоплю на пергамент, посолити та додати улюблені спеції.

Відправляйте в мікрохвильову піч на 3-5 хвилин за потужності 800 Вт.

Для чипсів на сковороді така ж процедура. Тільки в олії їх перемішувати не потрібно.

Після того, як ви натерли картоплю та промили, розкладіть слайси й промокніть серветкою з усіх боків.

Тепер добре розігрійте олію. Картоплю в сковороду треба закидати партіями й смажити до золотавого кольору.

Викласти на серветку. Ще до гарячих чіпсів додати спеції за смаком.

Джерело: https://food.segodnya.ua/

 

 

 

переглядів: 302

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *