Салат «Буковина» – у олів’є з’явився конкурент

Збір коштів на потреби армії України
26.01.2022

Салат «Буковина» – у олів’є з’явився конкурент

Салат «Буковина»

Інгредієнти:

· Копчена ковбаса – 200 г.;

· Картопля відварена – 3 невеликі (близько 200 р.);

· Морква відварена – 2 шт. невеликі (150 г);

· Горошок – 150 р.;

· Цибуля зелена – невеликий пучок;

· Перець болгарський – 1 шт. (150 р. в очищеному вигляді);

· Майонез – за смаком.

Спосіб приготування:

Моркву і картоплю – відварюємо.

Продукти слід нарізати на дрібні кубики: картопля, морква, копчена ковбаса, болгарський перець. Колір болгарського перцю в принципі не має значення, але чим яскравіше фарби, тим смачніше виглядає страва на столі.

Ефектніше для цього салату використовувати пір’я зеленої цибулі, але насправді можна замінити їх кінзою або пучком кропу, петрушки, зовсім обійтися без зелені на крайній випадок. Нарізати їх потрібно дрібніше.

Викласти всі продукти в салатник та доповнити консервованим горошком. Розсіл зливайте окремо, він не використовується для приготування салату.

Заправити страву майонезом, сіллю і поперчити, покладаючись на особистий смак. Салат настоювати у холодильнику необов’язково. Можна відразу ж подавати до столу та насолоджуватися його оригінальним смаком. 

, переглядів: 6 067

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *