Що не потрібно їсти на сніданок

14.12.2015

Перший прийом їжі на початку нового дня – це невід`ємна складова раціону людини. Сніданок заряджає енергією та допомагає розпочати день вдало. Але не всі продукти для сніданку є правильними. Розглянемо, що думають на цей рахунок дієтологи. 

 

1. Кава. Популярний напій вважається шкідливим для сніданку, адже він подразнює слизову оболонку шлунку, спричиняючи гастрит. До сніданку каву пити не рекомендовано.

2. Сирі овочі (помідори, огірок, капуста). Найкраще споживати сирі овочі після сніданку, тому що в них містяться кислоти, які подразнюють слизову вашого шлунку.

3. Цитрусові. Бажаєте швидкий гастрит або алергію? Тоді сміло приймати на голодний шлунок апельсини та лимони. Додатково вам буде докучати печія та загальний дискомфорт. Не можете розпочати день без апельсинового соку, тоді вживайте його після прийому їжі.



4. Бутерброди. Ковбаси та інші напівфабрикати містять чимало консервантів, стабілізаторів та підсилювачі смаку. Зранку шлунку людині, яка тільки прокинулася, буде надзвичайно важко впоратися з такою «смакотою».



5. Банани. Ці плоди мають у своїй основі багато магнію, який позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи. Але якщо їх вживати зранку, то може виникнути порушення магнієво-кальцієвого балансу в організмі.



6. Солодке. Вживання великої кількості цукру зранку підвищує ризик захворіти на цукровий діабет. Велика кількість цукру також завдає удару по підшлунковій залозі, яка після пробудження організму не здатна виробляти інсулін, котрий потрібен для засвоєння солодощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

З’явився будильник, який сам визначає, коли час прокидатися

Рівнянам на замітку: 10 способів використання мандаринової шкірки

Сам не зміг і бос не допоміг: відео безглуздої помилки на парковці

Вчені вважають, що сон з домашніми тваринами корисний

Про хронічний біль зовсім скоро можна буде забути

А ви знаєте, чому обліпиха вважається корисною?

, , переглядів: 1 388

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *