Тренди в одягу і новинки сезону весна-літо 2020

09.04.2020

Щорічно на показах мод представляються самі різні варіанти образів і нарядів, 2020 рік не став винятком. Після завершення показів мод в різних столицях світу, нарешті, можна зайнятися виділенням головних трендів і новинок найтепліших сезонів, весни та літа.

Очолюють список модних тенденцій по праву кольору. У сезонах весна і літо основну тенденцію в питанні кольору можна описати одним словом – веселка. Таке яскраве рішення порушило багато суперечок в суспільстві. Одні вважають, що це неприкритий крок в сторону підтримки ЛГБТ-спільноти.

Інші ж не бачать ніякого підтексту і просто радіють настільки яскравою гамою барв. Якщо розглядати окремі кольори, то в цих сезонах будуть затребувані: перламутровий, фуксія, синій, помаранчевий і золотий. Також варто приділити увагу квітковому і тваринним принтам, ну і звичайно, градієнту.

Продовжує список модних тенденцій, звичайно, одяг. Щоб перелічити всі новинки і тренди не вистачить і життя, тому часто модні видання зупиняються на декількох новинках, ось основні:

1. Поло – річ, призначена для гри в теніс, знову повернеться в гардероби цієї весни. До того ж поло є досить універсальною річчю і поєднується практично з усім.

2. Денім можна по праву назвати класикою повсякденного одягу. Дизайнери рекомендують комбінувати джинсові речі одного відтінку. Особливою увагою користуються довгі спідниці з деніму.

3. Бахрома також повертається в ряди модних тенденцій

4. Пишні рукави прийшли на зміну квадратним плечям, і теж будуть боротися за увагу модниць.

5. Трикотажні шорти стали однією з новинок цього року. Речі такого типу мають один досить серйозний недолік – вони добре підкреслюють недоліки фігури, тому всім бажаючим носити такий тренд, буде необхідно приділити достатньо часу свому тілу.

6. Комбінезон теж є одним з класичних рішень, однак, він сподобався дизайнерам в тому році.

7. Прозорість служить досить зухвалим і епатажним помічником в підкресленні фігури. Дамам знову доведеться задуматися про похід в спортивний зал.

А завершує модний список, звичайно, взуття. Тут мають місце, як давно застарілі і знайомі багатьом тренди: деформований каблук, платформа, сабо, в’єтнамки, біле взуття, зав’язки на сандалях, грубі черевики, так і зухвалі новинки: 3D-ефект і тваринний принт.

Джерело

, , , , переглядів: 2 748

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *