У магазини "ДНР" завезли вишиванки [Фото]

23.09.2015

В окупованому бойовиками Донецьку, продавці торговельної мережі “Епіцентр” (нині “Галактика”) говорять про шалений попит у місцевого населення на вишиванки, які нещодавно з`явилися у продажу. Про це повідомляє ОстроВ, з посиланням на запис місцевої мешканки Наталії Тютюнник в Facebook.

«Сегодня посетила Эпицентр (то есть Галактику). На предмет распродажи вышиванок. Вчера об этом все уши прожужжали. Таки да. Вышиванки. Стою, выбираю. Рядом женщина тоже выбирает. Покосилась на меня, говорит: «А как вы думаете, если мы ЭТО купим, мы отсюда живыми выйдем? А вдруг это какая-то провокация?» Я говорю: «Все будет хорошо, должны выйти живыми!» Дальше она идет в примерочную, я следом. Идет мимо продавщица, спрашивает: «А что случилось? Сегодня просто какой-то бум, все покупают вышиванки». Говорю: «да пора уже»…», – написала донеччанка.






ОстроВ пише, що це не перше повідомлення донеччан про продаж українського національного одягу в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку. Раніше в соціальних мережах з`явилися фото акційного продажу вишиванок в одному з відділів торговельній мережі міста.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше цікавих фактів

Міліціонер викликав поліцію, щоб зняти наручники зі своєї дружини [Фото]

Facebook впроваджує кнопку “не подобається”

Киянин встановив собі кругле вікно в звичайній «панельці» [Фото]

Репер з Волині у рейтингу перспективних музикантів України

У Закарпатті на машину напав олень [Фото]

 

, , , , , переглядів: 1 376

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *