Який клуб відкрився у Рівному?

19.05.2017

 

У Рівному на базі обласної універсальної наукової бібліотеки від 16 квітня щовівторка діятиме дебатний клуб.

Організатор клубу Максим Безека розповів для чого відкрився клуб і як він функціонуватиме:

 

-Ми створили Дебатний клуб SD, щоб об’єднати і активізувати молодь. Тут ми будемо навчатися, займатися саморозвитком та, звісно ж, дебатувати. Ми створюємо осередок молоді, яких у Рівному зараз критично не вистачає. Наступного вівторка плануємо перегляд фільму про дебатерів. До речі, приємно здивований керівництвом бібліотеки, яке підтримує нас та дає місце для проведення заходів.

Учасників назбиралось чимало. Серед них студентка філологічного факультету РДГУ, Діана Саджая, яка розповіла чому хоче дебатувати і наскільки важливий такий клуб у Рівному:

 

-Дебати допомагають навчитись правильно висловити свою думку, шукати аргументи, розташувати людей до себе, викликати довіру. Ми вчимось вільно виступати перед публікою, не боятися і володіти нею. Також тут маємо можливість вдосконалюємо своїм ораторські здібності. Окрім того, в процесі ми дізнаємось дуже багато цікавої інформації. Ми вчимось працювати в команді і розвиваємось. Для мене це дуже важливо, адже це завжди пригодиться в житті чи в професії. Для жителів Рівного це чудова можливість правильно і цікаво провести час в колі інтелектуальних і хороших людей.

До теми:

Рівняни будуть дебатувати

Гарячі дебати рівненських студентів

, переглядів: 1 174

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *