З чим носити сліпони?

13.06.2017

Спортивне взуття без шнурівки і без липучок, щ не вимагає нахилятися при надяганні, в моду ввійшло порівняно недавно, але негайно стало загальним фаворитом. Ви запитаєте: чи може взуття бути одночасно і стильним, і комфортним? Так, якщо це легкі кеди на товстій підошві і без шнурків, за свою практичність що отримали назву «сліпони». З чим же їх носити?

З джинсами

Сліпони, насправді, можна носити куди завгодно і з чим завгодно, але особливо актуальним це взуття є в поєднанні з джинсами. Зручні джинси-бойфренди або стильні скіні, прекрасно поєднуються зі сліпонами будь-якого відтінку.

Зі спідницею

З чим носити жіночі сліпони, вирушаючи на бранч на терасу кафе? Звичайно ж, з модною в цьому сезоні довгою плісированою спідницею і світлою сорочкою або блейзером. Багато хто задається питанням, чи можна носити сліпони зі шкарпетками, особливо зі спідницею в прохолодний день. Стилісти відповідають, що можна, але обов’язково підбираючи до такого ансамблю шкарпетки.

 

З шортами

Мікро-шорти- ще один з найпопулрніших трендів цього літа, які теж відмінно виглядають в компанії простих білих сліпонів або більш помітних варіантів з квітковим або геометричним принтом. Ансамбль можна доповнити простим білим топом, крислатим капелюхом і масивними сонцезахисними окулярами.

, , переглядів: 1 769

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *