День ангела Дарини: походження імені, талісмани та характер

14.03.2017

Сьогодні, 14 березня, свої іменини святкують жінки на ім’я Дарина. Ми підготували для вас низку цікавої інформації про характер цього імені, його значення та фоносемантику.

Значення: У перекладі з давньоперсидского – «переможниця», «сильна», «потужна».

Походження: Жіночий варіант імені перського царя Дарія.

Характер: Дівчинка Даша в дитинстві часто командує своїми однолітками в іграх. Вона тямуща, імпульсивна у вчинках. Може швидко навести порядок серед дітей і навіть побитися з забіяками. Не виносить самітності, любить гучні і веселі ігри. 

Але Дарина проводить час не тільки в забавах, а й багато допомагає матері у веденні домашнього господарства. Вона привчена до організованості та наполегливості. Всі книги та зошити складені в порядку. Навчається непогано, але подовгу сидіти за уроками не може, їй не вистачає посидючості та працьовитості. 

Читайте також: День ангела Тараса: походження імені, талісмани та характер

Виручає її природна кмітливість і гарна пам`ять. Однокласники побоюються її їдких зауважень. Вчителі бачать в ній помічницю, але громадською роботою займається без бажання й намагається ухилитися від неї. Даша добре шиє і в`яже, уміє зі смаком одягатися. Косметикою не зловживає. Найбільше їй підійде робота журналіста, психолога, страхового агента.

Вступаючи в шлюб, Дарина вважає, що спільне життя повинно починатися «з нуля». Всі дошлюбні захоплення, романи, прихильності повинні бути викреслені. Для сімейного життя береться тільки те, що дозволить їй і чоловікові почувати себе щасливими.

Дарина відразу починає ладнати з усіма родичами чоловіка, запрошує їх у гості. Любить займатися домашнім господарством. Її пристрасть – це всілякі варення, соління та консервування. Береже самолюбство чоловіка і при сторонніх усіляко уникає робити йому критичні зауваження.

Читайте також: День ангела Марини: походження імені, талісмани та характер

Чим порадувати іменинницю: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, імбирно-цитрусове варення.

Фоносемантика: Слово Даша справляє враження чогось хорошого, величного, хороброго, рухомого, активного, яскравого, радісного.

Талісман: горобина. Колір: яскраво-червоний. Камінь: кровавик. Знак зодіаку: позитивний вплив ім`я робить на Левів, Тельців і Козерогів.

Джерело: www.calend.ru

 

, , переглядів: 12 969

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *