Загляньте в сервант, можливо, у вас там 20 тисяч гривень стоїть

03.11.2021

В Україні можна з успіхом продати антикварний посуд, виручивши за неї чималі гроші. Цікаво, що подібні сервізи вироблялися в тому числі на території нашої країни і можуть припадати пилом в бабусиному серванті, чекаючи свого “зоряного часу”.

Одне з таких оголошень з’явилося на платформі продажів для приватних осіб, пише видання РБК-Україна.

“Продам набір антикварного посуду фабрики М. С. Кузнєцова. Весь посуд у відмінному стані. Посуд зберігався довгий час в сім’ї. Можливий продаж поштучно”, – йдеться в оголошенні.

За весь сервіз продавець просить 20 тисяч гривень. Скільки одиниць в ньому представлено – не говориться, але на деяких є відколи та інші дефекти.

Дивіться нижче, як виглядає легендарний посуд Кузнєцова. Його можна розпізнати по печатках на денці.

За такий сервіз в Україні дають 20 тисяч: загляніть в сервант, можливо, ви - багачЗа такий сервіз в Україні дають 20 тисяч: загляніть в сервант, можливо, ви - багачЗа такий сервіз в Україні дають 20 тисяч: загляніть в сервант, можливо, ви - багачЗа такий сервіз в Україні дають 20 тисяч: загляніть в сервант, можливо, ви - багачЗа такий сервіз в Україні дають 20 тисяч: загляніть в сервант, можливо, ви - багачЗа такий сервіз в Україні дають 20 тисяч: загляніть в сервант, можливо, ви - багач

Для довідки:

Матвій Сидорович Кузнєцов, в кінці XIX – початку XX століття був фарфорофаянсовим королем тодішньої імперії.

Один з його заводів був заснований в Харкові в 1887 році на території села Буда – Будянський фаянсовий завод, де крім фаянсу вироблявся і якісний фарфор.

Продукція “порцелянової імперії Кузнєцових” відрізнялася високою якістю і свого часу була відзначена великими золотими медалями на виставках в Парижі, Реймсі та інших містах.

переглядів: 1 467

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *